Oplev Naturpark Lillebælt og andre Danske Naturparker med det nye naturparkpas

Tag på opdagelse i Naturpark Lillebælt og de andre Danske Naturparker over hele landet med et Naturparkpas i hånden. Med Naturparkpasset får du en introduktion til de 14 naturparker og pilotnaturparker, og du kan stemple passet, når du har besøgt en ny naturpark. De første 50 familier, der får tre stempler – eller flere – i deres Naturparkpas får Danske Naturparker-halsedisser til hele familien.

Med Naturparkpasset får du en masse inspiration til de mange oplevelser, man kan få i naturparkerne. På hver side er der plads til et stempel, så I kan stemple passet hver gang, I har været på opdagelse i en ny naturpark. I kan enten udfordre jer selv til at komme rundt i Danmark og få udfyldt hele passet – eller måske vil I dyste med andre familier om, hvem der kan få flest stempler? Uanset hvad, så venter der jer unikke oplevelser i den danske natur.

I naturparkerne er der nemlig fokus på naturformidling og friluftsliv, og der er masser af muligheder for at opleve de smukke landskaber, den alsidige natur og dyrelivet og de mange gode historier, som hver naturpark gemmer på, på helt tæt hold.

I Naturpark Lillebælt finder du naturparkpasset her:

  • Velkomstcenteret på Fredericia Bibliotek, Prinsessegade 27, 7000 Fredericia
  • Østerstrand, Øster Voldgade 15, 7000 Fredericia
  • Naturcenter Hindsgavl, Galsklintvej 2, 5500 Middelfart
  • Naturskolen, Skibelundvej 22, 6092 Sdr. Stenderup

Derudover kommer der senere på sommeren yderlig mulighed for at stemple passet ved Marina Syd, Skamlingvej 5, 6000 Kolding.

På den enkelte naturparks hjemmeside kan du finde oplysninger om, hvor du kan stemple dit pas i den pågældende naturpark. Du kan finde en oversigt over naturparkerne her: https://danskenaturparker.dk/oversigt-over-naturparker

Halsedisser til de første 50 besøgende

De første 50 besøgende, der får tre stempler – eller flere! – får lækre Danske Naturparker-halsedisser til hele familien. Send en e-mail til naturparkpas@friluftsraadet.dk, med billededokumentation på, at I har fået tre stempler i passet, en leveringsadresse samt antal personer i familien. Så sender de halsedisserne hjem til jer.

God tur i de Danske Naturparker.