Naturvejledning

Velkommen til Naturpark Lillebælts undervisningsportal

Her finder i en oversigt over tilbud og materialer til brug i grundskolen.

I Naturpark Lillebælt har vi rigtig mange spændende historier at fortælle f.eks. har vi en af verdens tætteste bestande af marsvin. Vi vil rigtig gerne fortælle om dyrelivet i havet og hvad det egentligt er, der er så speciel ved Lillebælt.

Forløbene kan tilrettes den enkeltes ønsker og behov og forløbene som står listet under fanerne daginstitution, indskoling, mellemtrin og udskoling skal ses som inspiration til nogle af de ting vi arbejder med.

Hvis I ønsker at modtage et diplom som ”Unge Naturpark Ambassadører” efter i har arbejdet med materialet, skal klassen formidle deres nyerhvervede viden til andre (eksempelvis via video, plancher eller lignende.) Sammen med eleverne finder vi ud af, til hvem og hvordan der skal formidles.

Vi vil opfordre til, at I kontakter en naturvejleder for yderligere afklaring. Man kan arbejde med Naturparken hele året rundt og vi vil rigtig gerne i dialog med jer, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

I kan tilmelde jeres klasser ved at kontakte jeres lokale Naturpark-naturvejleder, og I er selvfølgelig meget velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål. Vi er tre naturvejledere i hver vores kommune, der tripper for at komme ud til jer for at fortælle disse historier, og vi glæder os rigtig meget.

Naturvejlederne / kontaktpersonerne

Birgitte Braae Andresen
Birgitte Braae AndresenNaturvejleder
Bjarne Christensen
Bjarne ChristensenNaturvejleder

Naturparkens muligheder

Daginstitutioner
Indskoling
Mellemtrin
Udskoling
Ungdomsuddannelser
Udlån af grej

Nyheder