Et væld af oplevelser for hele familien

Vilde-Bælt Pas

Med et Vilde-Bælt Pas i hånden, har du alt du skal bruge for at få sjove og spændende oplevelser i naturen. I passet finder du 10 forskellige aktiviteter for børn og barnlige sjæle, der tager dig på en rejse ind i naturens verden. Du kan få passet i fysisk form ganske gratis flere steder i naturparken, eller downloade det herunder. Se filmen her og bliv klogere på Vilde-Bælt passet.

Download passet her

Overnat i skoven

En overnatning i skoven, giver dig en unik mulighed for at opleve naturen om natten. Er du heldig kan ud se ugler eller grævlingen, som er nataktive dyr, der kommer frem i skoven når mørket falder på. Sov i shelter eller slå telt op i skoven og få fantastiske oplevelser. Se filmen om fri teltning i Stenderupskovene eller find din shelterplads herunder

Find overnatning i Fredericia
Find overnatning i Kolding
Find overnatning i Middelfart

Find havørnen

Sjov aktivitet for hele familien. Hvem finder først fuglen med Nordeuropas største vingefang. I Naturpark Lillebælt kan du nemlig opleve den fantastiske havørn, og hvorfor ikke se hvem der kan finde den først. Se med i filmen, hvor vi konkurrerer om hvem der kan finde havørnen ved Solkær Enge eller Hjels Nor.

Find Solkær Enge
Find Hjels Nor

Under havets overflade

Hvornår har du sidst oplevet livet under vandet?

I Naturparken finder du flere snorkelstier, der giver dig mulighed for at blive klogere på livet under vand. Bliv klogere i filmen her.

Find en snorkelsti i Fredericia
Find en snorkelsti i Middelfart

Se marsvin i Lillebælt

Hvornår har du sidst set et marsvin?

Lillebælt rummer en af verdens tætteste bestande af marsvin, så du har gode muligheder for at se et marsvin på din tur i naturparken.

Se filmen her, og se om du kan finde endnu flere marsvin.

Lær mere om marsvinet

Naturpark-pas

Tag på opdagelse i Naturpark Lillebælt og de andre Danske Naturparker over hele landet med et Naturparkpas i hånden. Med Naturparkpasset får du en introduktion til de 14 naturparker og pilotnaturparker, og du kan stemple passet, når du har besøgt en ny naturpark.

Læs mere om naturparkpasset

Nyheder

Pas på hvalerne på sejlturen

juni 27th, 2024|0 Comments

I Naturpark Lillebælt er der stadig en tæt bestand af marsvin, selvom optællinger viser en tilbagegang samlet set i de indre danske farvande. Naturparken og Miljøstyrelsen opfordrer til ansvarlig sejlads, så hvalerne ikke forstyrres af [...]

Middelfart Kommune logo
Kolding Kommune logo
VisitKolding
Fredericia Kommune logo