Så har vi et nyt pas klar med ideer til ti aktiviteter du kan gøre i vores vilde vidunderlige Naturpark. Hvor kan du lave mad over bål, kigge efter marsvin eller fange krabber – se det her.

Af Naturvejleder Bjarne Christensen, Naturpark Lillebælt

Naturpark Lillebælt er en marin naturpark med et unikt hav- og fjordområde og flere kyst- og landområder, som strækker fra Trelde Næs mod nord til Hejlsminde i Kolding mod syd. Vi har på tværs af kommunegrænserne i Middelfart, Kolding og Fredericia noget fantastisk natur og med dette Vilde-bæltpas viser vi vejen til blot nogle af de vildt gode aktiviteter du på egen hånd kan lave i vores vidunderlige naturpark.

Med Vilde-bæltpasset kan du sammen med din familie eller venner gå på opdagelse i Danmarks største naturpark, og det er ganske gratis. Du skal gennemføre 10 forskellige aktiviteter, hvor du forhåbentlig bliver meget klogere på at være i naturen. Vi har valgt nogle aktiviteter og nogle gode steder i Naturpark Lillebælt hvor du kan lave bål, kigge efter marsvin eller fiske krabber. Men det handler mest af alt om, at du kommer afsted – ud i vores vilde vidunderlige natur.

Få et Vilde-bæltpas her:

Middelfart – Kulturøen + Naturcenter Hindsgavl

Fredericia – Naturcenter Trelde Næs + Fredericia bibliotek + Østerstrand

Kolding – Biblioteket + Rådhuset nytorv 11 + Akseltorv 1

Se Vilde-bæltpas som PDF her