Det er en stor glæde, at vi nu kan præsentere LAKOR, som vores nye samarbejdspartner og sponsor. LAKOR har fremstillet en T-shirt, en mulepose og en plakat med et kreativt stenrevslogo. Produkterne kan nu købes på LAKOR.dk og al overskuddet fra salget går til Kolding Stenbank, der arbejder på at forbedre biodiversiteten i Lillebælt.

LAKOR har en bred ejerkreds bl.a. den kendte eventyrer Emil Midé Erichsen samt den lokale designer Lasse Kornum, der har ført pennen på de kreative motiver, som præger produkterne.

Emil Midé Erichsen fortæller, at han glæder sig til at dykke ned på ét af vores rev, fortæller Henning Bech-Larsen, Stenbankens direktør. – Vi gjorde et forsøg i forrige uge, men desværre kom der en (halv) pelikan i vejen. Der var simpelt hen for meget vind og for høje bølger til en tur på vandet.

Vi forventer, at der kan gøres et nyt forsøg i løbet af april måned, så vi kan få taget nogle gode billeder og videoer, som kan vises her på siden.

Kolding Stenbank er en af Naturpark Lillebælt og Kolding kommunes mange projekter. Private, landmænd og virksomheder kan støtte Stenbanken ved at donere sten eller ganske enkelt ved at købe en af de fine produkter fra Lakor.